Drumlessen

Ik heb 18 jaar ervaring als drumdocent bij een aantal muziekscholen en conservatoria. Ik geniet ervan om mijn kennis via drumlessen over te brengen en andere mensen enthousiast te maken voor muziek en drummen in het bijzonder.

Hoe zien mijn drumlessen er uit?

Voor mijn lessen gebruik ik geen vaste methode. Ik probeer te zien wie ik voor me heb en wat diegene graag wil leren. Ik kijk altijd eerst naar de behoefte van de leerling. Gaandeweg komen er dan bepaalde dingen aan bod en leer ik je wat je nodig hebt om bijvoorbeeld een bepaald nummer te kunnen spelen.

Elektrisch of akoestisch drumtstel?

Ik krijg vaak de vraag of je voor goede drumles een akoestisch drumstel nodig hebt of een elektrisch drumstel. Ik zou in principe een akoestisch drumstel aanraden omdat het beter is voor het ontwikkelen van je geluid en touche. Ik maak daarom bij mijn lessen gebruik van high-end akoestische drumstellen. Het is echter geen probleem als je zelf alleen maar een elektrisch drumstel hebt. Ook als je vragen hebt over het gebruik van een elektronisch drumstel en het spelen daarop, kan ik die beantwoorden en je tips geven hoe je het beste kunt oefenen.

Locatie & tarieven drumlessen

De drumlessen worden gegeven in de omgeving Alkmaar. Je kunt kiezen uit lessen van 30, 45 of 60 minuten. Je kunt per les afspreken of een 10-lessen kaart aanschaffen. Bekijk hieronder de verschillende tarieven.

Tarieven:
Proefles (30 minuten): 12,50
30 minuten les: 22,–
45 minuten les: 32,–
60 minuten les: 42,50
10 lessen kaart 30 minuten: 210,–
10 lessen kaart 45 minuten: 310,–
10 lessen kaart 60 minuten: 400,–

Locatie:
De drumlessen worden gegeven in mijn studio nabij Alkmaar, Noord-Holland. Woon je verder weg? Of kom je in verband met de coronamaatregelen liever niet naar de studio? Geen probleem. Ik geef ook online les via Skype of Zoom.

Drumlessen boeken?

Wil je drumlessen boeken of heb je vragen? Stuur een email naar brinktim@gmail.com, of vul het contactformulier in (maar voor nu: stuur een email, want er is iets mis en ik weet niet zeker waar het terecht komt).

drumlessen Tim Brink